Glasräcken för balkong, altan och trappa

 

Glasräcken är bland det trendigaste och mest moderna som du kan utrusta din altan, trappa eller balkong med. Glasets naturliga transparens ger ett extraordinärt ljusinsläpp och bevarar utsikten och frihetskänslan samtidigt som det härdade glaset ger säkerheten hos ett traditionellt räcke.

Hög kvalitet och säkerhet

Ett glasräcke håller väldigt hög kvalitet och säkerhet. Det härdade glaset finns i flera tjocklekar, från 8,76mm till 16,76 mm, och håller garanterat för livets alla skeenden.

Standardmått eller specialanpassat

Nästan alltid är det viktigt att det räcke man väljer kan anpassas perfekt efter den yta som finns, oavsett om det gäller en trappa, ett loft, en altan eller balkong. Då är glasräcken ett bra val: det är väldigt lätt att måttanpassa såväl glasskivor som detaljer för exakt resultat. Glasskivorna finns i flera färdiga mått, både höjd och bredd, men kan förstås kapas för exakt passning.

Enkel montering

Räckena monteras enkelt och helt utan svetsning med hjälp av specialdesignade detaljer, och det finns ett stort utbud av handledare att välja mellan för att räcket ska kunna anpassas helt efter den design som önskas.

Tillval för exklusivt intryck

Glasräcken ger ett modernt intryck i sig själva, men kan kompletteras med tillbehör för att ge ett ännu mer exklusivt intryck. Välj till exempel till belysning i ledstången som lyser upp glaset, eller kombinera med en snygg handledare i trä. Glasräcken kan också monteras vid rundade kanter om man specialbeställer delarna, vilket ger ett väldigt häftigt intryck.

Vad kostar glasräcken?

Vi har flera modeller av glasräcken i vår webbutik, Stängselbutiken. Där kan du enkelt se och jämföra de olika modellerna för att bestämma vilken modell som passar dig bäst, och också få en uppfattning av kostnaden om du väljer de standardmått som finns där. Har du särskilda önskemål hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri offert för just ditt projekt.